Min lördag med Johanna . . .

I morgon, eller efter kl 00.00 i kväll startar min mans pappa permission. Det här betyder inte bara att jag kan jobba utan att jag nu ÄNTLIGEN har min man hemma i hela 8 månader varje dag och varje natt. Den här känslan går inte och beskriva i ord just nu. Det ska bli speciellt , nytt men underbart.

I går njöt jag dagen med min fantastiska vän Johanna. För tiden bor hon mitt emot mig men flyttar till vika nästa vecka. Nu har vi njutit tiden med varandra varje kväll ute på terassen innan hon flyttar. Jag tycker verkligen att det är super synd men 31 bussen går direkt till mig från henne haha. I går tog vi bussen till Kouture där hon köpte sin Pajar jacka. Den jag har. Alla älskar den och jag måste säga att jackan är fantastisk. Så trillade vi genom Karl Johan till rådhusplatsen. Vi tänkte äta på Vapiano som precis öppnats här i Oslo. Jag älskar ju maten och har ätit en massa i sthlm. Därför tänkte vi prova på det. Restaurangen var jätte fin och super mysig. Men jag tyckte att pastan smakade annorlunda i från sthlm. Eller så var det bara för länge sedan jag åt där. Jag åt en pasta med oxfile som var helt ok. Nästa gång ska jag prova på något nytt. Men rosen var super god till. . . . Där efter mötte vi upp min man på brygga och tog oss ett glas vin på Druen innan vi tog bussen hem igen.


 

. . . till er som undrat över jackan och frågat om den så är jag i butiken från kl 12-19. Kom järna förbi då 🙂 . . . annars hittar den HÄR !!!!

2 comments

  1. Alltså vilken otroligt ful jacka. Känns det inte äckligt att ha äkta djurs päls som en gång varit levande på din jacka? Jag skulle typ spy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s