Kouture.se – Sätt igång shoppingen

Kan inte beskriva i ord hur SKÖNT det är och vara tillbaka på Kouture igen !!!! . . . Nu väntas det en massa hårt arbete och en del utveckling. Som ni vet har vi en online butik via Miinto i Norge. Jag har nämnt för er tidigare att Kouture även finns online i Sverige på http://www.kouture.se !!! Nu när jag är tillbaka ska jag ha större fokus på och utveckla butiken även hemma i Sverige. . . . I dag startade jag dagen med och ladda upp hela nya Midori kollektionen, nyheter i från Lipsy och annat smått på den svenska online butiken. Så nu kan ni bara sätta igång shoppingen även hemma i Sverige 🙂

. . . nu kommer jag uppdatera er en massa om ALLA nyheter vi får in i butiken och allt annat som har med Kouture och göra. Det kan hända att det kommer upp produkter online i Norge innan Sverige. Då får ni bara ta och skriva en liten kommentar på önskad produkt så fixar vi det 🙂 . . . jag är såååååå sjukt glad just nu och ser så fram emot och utveckla Kouture i Sverige.

 

 Den nya Midori kollektionen hittar ni online i Sverige HÄR . . . .  Den nya Midori kollektionen hittar ni online i Norge HÄR

Ni har väll inte missat dem rå snygga cocktail klänningarna i från Lipsy ?? Ni hittar dem online i Norge HÄR  & i Sverige HÄR !!!!

Honor Gold fortsätter trenden med Maxi dresses. Eleganta super feminina och rå snygga maxi klänningar i fantastiska färger. En perfekt jul eller nyårs klänning. Dem hittar ni online i Norge HÄR & i Sverige HÄR !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s