Livet känns underbart

Då är jag hemma efter en lång arbetes dag. Det känns verkligen FANTASTISKT och vara tillbaka på Kouture. Äntligen kan jag njuta och mysa tiden i min egen butik. Efter nästan ett års längtan är jag nu tillbaka till 200% !!! Det ska bli så kul och utveckla konceptet men också kunna arbeta med min bästa vän och partner igen som förr. Många tror att det är så lätt och driva för sig själv. Men det ligger så mycket mer arbete bak framgången. Just nu behöver inte bara jag Kouture, utan Kouture behöver mig. Vi går in i en period med julbord, julklappar, nyår och en massa festligheter. Ni vet väll vart ni hittar era önskningar haha ?? Nu är jag tillbaka på Kouture. Mitt största mål bortsett från och utveckla Kouture, är och utveckla Kouture i Sverige. Det ska jag jobba super hårt med.

. . . men vad är inte skönare en och komma hem till min docka efter en lång arbetes dag? Finns verkligen inget som värmer mer. Jag har verkligen saknat henne sååååå mycket i dag. Det känns lite konstigt och vara borta i från henne. Men jag vet att min man gör ett fantastisk jobb. Många frågar mig hur han klarar det ? Jag menar att det är super viktigt och visa tillit till sin partner i den här situationen. Många mammor kan ju bli super beskyddande då en mor haft barnet i magen osv osv. Min man är en fantastisk pappa och jag är verkligen super stolt över honom. . . . Den tiden jag och Alvira får blir väldig speciell och jag har mer och ge henne. Jag glömmer att jag är sliten och trött. Utan får en massa energi istället. Det blir väll att man uppskattar tiden man får tillsammans mycket mer. Vi har suttit och myst framför tvn och hon har pratat en massa. Jag tror nog att hon försöker ” berätta ” om vad hon gjort i dag hahaha . . . !! Nej men just nu känns allt bara så underbart och livet är härligt 🙂

4 comments

    1. rasputin diras:ansvaret ff6r detta ligger givet hos remigen som har skapat detta problem.e5k till moskvas enorma gre5 betong ff6rorter.de4r folket lever i hus med tusentals me4niskor utan ne5gon somhelst gemenskap. utslagning sprit narkotika missbruk en helt snedvriden sexualsyn. kriminalitet. bara att se detta gf6r en frisk me4niska sjuk. detta e4r ne5got annat e4n centrala moskva.ne4sta orsak till dessa problem e4r sovjetstatens me5l att blandaihop sovjetmedborgare fre5n olika republiker och folkslag samt att flytta om folk se5 att nationella kultur seder och bruk och framff6r allt nationell sammanhe5llning upplf6sas.

  1. eastanalysis diras:He5ller med dig, men e4r det inte intressant hur inkhsmea konspirationsteorier har en ff6rme5ga att reflekteras i utrikesbevakning? Ibland med omve4nda ff6rtecken, ibland inte. Det ke4nns ff6r mig som om hela denna dikotomi Putin-Medvedev kan vridas och ve4ndas ff6r vilken ste5ndpunkt som helst. Ett exempel e4r ju, som IHT pe5pekade idag, att ge5rdagens attack skadar Putin som ju gjort beke4mpningen av terrorism till en huvudfre5ga. De4rff6r har jag sve5rt att kf6pa konspirationen rakt av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s