Favoriter i från Kouture

Efter en lång arbetes dag sitter jag utslagen i soffan. Tvn går i bakgrunden som den alltid gör utan att någon ser på den. Min man sitter vid sidan och läser det senaste numret utav VIP Magasinet och jag är ny duschad och har satt mig med macen i famnen för lite arbete. . . . Dagen startade med packning utav en massa Miinto ordrar. Herre gud som vi säljer över nätet. I tillägg blir jag super glad över alla blogg läsare som ringer in för och beställa produkter ni ser på våra bloggar. Det MÅSTE ni bara fortsätta med för vi blir verkligen super glada och vill verkligen hjälpa er så gott vi bara kan 🙂 . . . Där efter blev det ett inköps möte med Sisters Point. Julen bjuder på såååå mycket fint. Paljett toppar, paljett klänningar, toppar med nitar och ja just name it !!! Alla som vi får in framöver är så fint och jag har väll redan köpt upp en ny garderob innan lönen kommit haha.

. . . några utav mina favoriter på Kouture just nu är lack leggings och slim leggings. Lätta och behagliga under delar som passar perfekt med oversized tröjor. Dem sitter inte bara super fint på men är verkligen såååå behagliga och ha på sig.

 

Som ni kanske vet har vi ju haft dem sedan innan. Nu är dem tillbaka i butiken. Dem kan ni beställa HÄR

 

Ett par nya favoriter är Slim leggings. Dem fungerar lite som hold in leggings. Materialet är så sjukt skönt. Det känns ju inte som om man har på sig något över benen alls. Jag var bara tvungen och köpa mig 2 par. Jag har ju inga former på mina ben utan dem känns mer som två pinnar rätt ner. Men med dem här leggingsen får jag faktiskt fram mina ” kurvor ” hahaha. Tillägg till att dem värmer benen också.

 

Som ni ser har jag plötsligt fått lite ” kurvor ” hahaha. Därför ÄLSKAR jag dem bara. Ni kan beställa dem HÄR 

One comment

  1. Hei Sonena. Jeg vil gjerne fortelle deg noe. Jeg er en 19 år gammel jente som skulle bli ferdig i 3 klasse på videregående i fjor. Men grunnet sykdom klarte jeg ikke å fullføre så går nå mitt fjerde år, men det er fortsatt vanskelig. Jeg jobber som servitør i en restaurant for mine foreldre hver eneste dag. Samtidig når det kommer til skole og jeg deler det med mine foreldre får jeg ikke støtte fra dem. Og det synes jeg er veldig trist og vondt da jeg føler jeg ikke får så mye kjærlighet eller noe trøst eller støtte av dem. Jeg har en kjæreste som er halvt pakistansk og halvt afghansk, han er muslim. Ingen vet om dette da jeg ikke har ” lov” til å ha kjæreste. Og med dette måtte jeg gjøre det slutt da jeg faktisk er redd for mine foreldre. Men synes det er trist at barn må ofre så mye for sine foreldre. Jeg prøver å finne veien til lykke. Men jeg sliter meg gjennom skolen og jobb og måtte si farvel til min kjære noe som er vondt da vi har vært sammen ganske lenge. Har du noen råd til meg hvordan jeg kan takle hjemmesituasjonen bedre og at jeg blir mer sterk på egenhånd og klarer meg gjennom dette? Håper du virkelig svarer meg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s