Ny vecka, nya möjligheter

Helgen är över och jag har inte helt förstått vart den försvann. Har jobbat hela helgen, och så är det en ny vecka med ännu mer arbete. Tiden rinner i från mig utan att jag får gjort allt jag egentligen önskar. I går fick vi in 8 kartonger med varer och ännu mer kartonger i dag. När jag är i butiken så hinner inte jag och Natalie prata med varanndra. Vi säger hej, och hejdå när det är dags och gå. Om kvällarna har vi hundra samtal inkluderat med en massa sms och mms. Nya trender, nya brands, nyheter som hela tiden måste uppdateras. Det går i ett och ja vi ska vara över lyckliga med den tanken. Det är så många som tror att driva för sig själv är en dans på rosor. Sorry men det är nu man jobbar dubbelt om inte mer. Min telefon jobbar konstant och mitt i natten vaknar man utav ordrar som rinner in. Vilket gör att jag mitt i natten planerar min dag och morgon. Hur jag ska få min dag och gå runt. Mitt i allt har jag ett barn , en man och ett hem och tänka på också. Förstår ni att det här kräver verkligen tålamod med ett smile på läpparna konstant haha ??!!!

. . . i dag blir min lilla docka hela 3 månader. Detta firas ju med tre månaders kontroll och 2 sprutor. Firats och firats, stackars Alvira. Hon har gråtit så att tårarna sprutat och varit så orolig. Men det positiva är att min tjockis bulle lagt på sig över 1,2 kg sedan sist och vuxit en massa. Barnmorskan var tvungen och dubbel kolla längden för att hon trodde inte sina ögon. Lilla skrutten har vuxit hela 12 cm sedan hon föddes. Det är i snitt ca 1 cm i veckan. Så jag hoppas att hon fortsätter sin utveckling. . . . Det är mycket arbete med Kouture men jag får sån energi utav Alvira. Och det är super viktigt och prioritera familje livet oavsett vardagen. Igår var jag så trött och sliten men valde ändå och ta mig en middag på toro toro med familj och vänner. Annars fungerar inte vardagen utan det sociala om man bara ska jobba. Jag måste tänka positivt och njuta stunderna hela tiden.

 


Seriöst ni måste verkligen äta tapasen på Toro Toro Vika. Vi är där nästan alltid och har fått vår egen skräddarsydd middag. Maten smälter i munnen. Jag är så sjukt hungrig just nu och hade lätt önskat att den matens låg serverad framför mig nu. Men jag måste nog laga något annat hmm…. ! ! !

2 comments

  1. Så nydelig hun er!!! det er kjempegøy å følge med på hvordan hun vokser. 🙂
    Takk for at du svarte på mitt spm ang rutiner, vi skal begynne med det selv og har googlet og spurt masse rundt temaet og føler det er på tide. Fortell gjerne hvordan det går med den biten nå, sover hun feks alltid 21? Hva gjør dere hvis hun gråter?
    og husk: det er bare du som kjenner din baby best og vet hva som funker, selvom alle andre mener å vite bedre 🙂

  2. Jag lägger henne alltid i sängen kl 21.00 och så somnar hon när hon somnar. Ibland somnar hon med en gång andra kan det ta 20 minuter. Om hon gråter tar jag inte upp henne ur sängen utan lugnar ner henne i sängen med tutti och pussar. I starten tog jag upp henne men då förstod hon att jag tog upp henne om hon grät. Så det var tufft i starten då jag inte klarade av och se henne gråta för 5 sekunder ens en gång. Alvira älskar och lägga sin kind mot handflatan. Så jag lägger bara min hand mot hennes kind så blir hon lugn. Så har hon en snutte filt som hon måste ha när hon somnar som hon kan krama om och lägga sin kind mot. Men kl 21 lägger jag henne i sängen. En så länge går d super fint och jag hoppas att hon fortsätter med detta. Så hoppas jag att hon sover hela natten i sträck utan flaska om natten då hon är ca 6 mnd. . . Jag bryr mig inte om vad folk skriver och säger till mig här på bloggen. Ja du har rätt vi alla har vårt eget sätt och våra egna rutiner. Jag väljer och inte läsa alla böcker och fakta då det står olika i ALLA böcker. Utan jag rådfrågar enbart med min läkare och min barnmorska som gav mig rådet om bla rutiner och mat och osv. Så tar jag och min man en avgörelse tillsammans om vad vi menar passar oss.

    Lycka till med rutinerna och ge nt upp. Det kan vara tufft då lillen gråter. men kom ihåg att han inte har ont utan vill bara inte sova eller ligga där. Många upplever detta och dem klarar de. Det viktigaste är att han känner att du r där och inte r ensam. Lycka till vännen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s