Förkyld !!!

I natt började det klia en massa i halsen. Mot natten kände jag att febern närmade sig och att det började göra ont i halsen och öronen. I morse vaknade jag med en hes hals och kände mig dålig. Men så är det och och ha sitt eget. Man kan INTE vara sjuk. Mötte upp Natalie kl 09.00 och så satte vi igång och packa ordar. Där efter gick jag direkt till apoteket och köpte paracett och massa c vitaminer. I dag har vi haft såååå mycket kunder och det har gått i ett. Vilket gör det super kul och så glömmer jag bort febern och förkylningen. Jag älskar och vara i butiken. Det är min lilla baby som jag hela tiden vill ta hand om. Och när jag kommer hem möts jag utav min styrka och motivation i livet. Hon ler och blir såååå glad när hon ser mig vilket får mig och glömma allt. Dem stora ögonen och det leendet motiverar mig så otroligt mycket. Utan henne hade jag inte haft samma passion och styrka till och jobba. Detta gör jag för henne, min lilla docka.

 

. . . nu har jag mitt i allt lyckats beställa mig en klocka i från miinto.no. Har så länge velat ha en ny klocka och har varit så osäker på vilken. I och med att jag använder mycket svart och silver armband dagligen så blev det en klocka i från Marc By Jacobs i matt silver. Det är ju trotts allt fraktfri vecka på miinto 🙂

 

. . . nu längtar jag till dem över fina armbanden som vi beställt in till Kouture. Ni har väll inte missat trenden med klocka och massa fina armband ? jo den trenden är ju egentligen gammal då jag minns att Victoria Beckham brukade gå runt med massa fina armband runt sin rolex. Den klockan har jag suktat efter läääänge. Väntar till 5 års dagen haha. Så länge får jag pynta mig med detta runt min klocka 🙂

 

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s