Så var helgen över

Nu är helgen över och Simba och hans tjej har åkt hem till kära sthlm. Vi har haft en fantastisk mysig helg. Den har bara försvunnit. Jag har verkligen saknat honom så mycket och tyckte verkligen att det var super trist att han skulle åka hem. En helg är allt för lite. Tanken var att vi skulle till sthlm i november, men jag har allt för mycket och göra. Nu satsar vi på ett besök i december. Först måste vi fixa ett pass till Alvira för vi har inte ” tid ” till och köra eller ta tåget. Då går ju hela dagen haha. . . . I går gick vi runt i stan. Carro shoppade en del på Kouture. Där efter gick vi hela karl johan mot brygga och satte oss där över en matbit och ett glas rose. Kvällen fortsatte vidare här hemma med mys och prat i soffan framför tvn. Det var verkligen så härligt. Precis som förr när vi brukade ” chilla ” hemma i soffan om kvällarna. Det var bara så otroligt varmt och skönt och uppleva det igen efter alla dessa år. Ja vi möts men då är det allt för mycket besök och stress i sthlm. Nu var det bara vi och det blev så avslappnande. Jag känner att jag flyttade till Norge i en period då han gick från barn till ungdom. Utvecklingen var så stor och jag är verkligen så stolt över honom. Det sårar mig till tider att jag gått miste om en fas i hans liv som varit väldigt viktig. Detsamma gäller mina systrar. Han är min enda bror och jag älskar han så mycket. Även om han är mycket vuxnare och mognare i dag så kommer han alltid och förbli min lilla Simba som ALLTID sparkade runt på sin fotboll oavsett om han var på toaletten haha * KÄRLEK *

 

 

. . . vi avslutade med en middag på BBQtonight. Lilla Alvira har varit med överallt och lekt en massa med sin morbror och Carolina. Vi har haft en fantastisk fin helg och kommer och sakna dem en massa.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s