Tack för en fantastisk månad

Oktober är över och i morgon ger vi oss in i November. Jag hittar inga ord för och beskriva hur jäkla stolt jag är över månadens resultat. Vi har slagit budget varje dag, jobbat aset av oss, svettats, gråtit ja just name it !!!! Jag och Natalie blir extra stolta då vi ser fantastiska resultat. Vi är egentligen bara 2 tjejer som hade en dröm. Nu lever vi i drömmen och gör allt vi kan för att drömmen ska bli djupare. Vi har inte ens tid till och se oss i spegeln. Så på slutet utav dagen ser jag inte ut haha. Men det bryr jag mig inte om. Nu är vår prime time här och vi ger inte bara 100 utan 200 % utav oss !!!! Just nu är jag så stolt utav mina tjejer och hela Kouture teamet * KÄRLEK *

. . . mina dagar har aldrig varit så hektiska någonsin. Jag startar dagen med energi drink och avslutar den slutkörd i sängen. Det är inte lätt kan jag lova. Alvira är liten och kräver sitt, samtidigt som jag är ute i arbete där detalj handeln har sina guld månader. Som man säger ; Oktober är brons månaden, November silver månaden & December GULD månaden !!!! När jag kommer hem från en lång arbetes dag vill jag bara gulla och gosa med Alvira. När hon lagt sig är det min man som ska gullas och gosas med. Samtidigt försöker jag och ha ett socialt liv med vänner och en liten time out och fri tid. MEN jag har ju även en massa arbete med Kouture och göra dagligen här hemma som jag vanligtvis inte hinner med under dagen. Nu tackar jag min man för ideen bak ett kontor och inte en walk in  haha 🙂 Hur får jag detta och fungera ? Jo det undrar jag också haha. . . Många kan kritisera mig. Jag klappar mig själv på axeln. För jag kombinerar karriär med barn och man. Personligen känner jag att det fungerar supert. Jag blir bara starkare och utvecklas så otroligt mycket som person. Det är nu dem mest hektigaste dagarna, veckorna och månaderna är och kommer. På bägge sidor. Hemligheten bak är tålamod, positiv inställning och ett leende om läpparna hela tiden.

En dag på Miinto kontoret


. . . om ni bara visste hur ofräsch jag nästan alltid känner mig under dem här shootsen. Jag löper ju alltid bort under arbetes tid och klackarna ligger alltid klara och väntar. Det är aldrig prat om några enstaka få produkter utan minimum 15-20 produkter som lätt tar ca 2-3 timmar och fotta . Då är det på med jackan, laffa bort, byta om gång på gång, posa, rak i ryggen och ja så tillbaka och jobba igen haha. Vet ni att jag ler så jäkla mycket över mig själv varje dag. Jag ser ut som en liten clown som bara löper runt från håll och kanter. Oavsett så hittar ni samtliga produkter på bilderna HÄR  🙂

4 comments

  1. Hejsan! Jag måste bara säga att ni har hur fina kläder som helst. Jag har en fråga, jag bor i Sverige och skulle mer än gärna beställa massa kläder och smycken från er men jag ser att kläderna/smycken på svensk sida är inte lika som den norska. Jag undrar bara om man kan beställa varor på den norska sidan och få varorna levererade till Sverige eller måste jag beställa på den svenska? Ni har sjukt bra smak. Hoppas att ni öppnar fler butiker och i Sverige. 🙂 lycka till!!

    1. diras:Apprope5 alternativ till teve: Den som e4r inrrsesetad av den ryska unga bloggosfe4ren kan ta en titt in i min blogg! Dels har jag le4nkar till bloggar (ff6r den som kan ryska) dels f6verse4tter jag en hel del blogginle4gg till svenska. mest f6verse4tter jag dem jag tycker om jablokoungdommarna, men jag f6versf6tter ockse5 ur nasjis och Ungagardets bloggar och hemsidor, ff6r att ge en bild av deras resonemang hela resonemangen. Det e4r le4tt att navigera genom att sf6ka eller klicka pe5 kategorierna i hf6gekanten!Ett tips e4r att sf6ka pe5 Barabanov hf6gst upp i hf6gerkanten ILja Barabanov e4r nog min favoritbloggare.

  2. Lars Lf6nnberg diras:Mycket bra skrivet! Nej, pebloemrt e4r ne5gra hundra Moskvabor som demonstrerar ff6r demokrati. Ja, de me5ste ju anses vara mycket farliga, se4rskilt tanten fre5n me4nniskore4ttsrf6relsen som alltid e4r med (kommer inte ihe5g? vad heter hon?) i je4mff6relse med Hotet fre5n extremhf6gern e4r mycket mer pe5tagligt, och det e4r ingen bra ide9 att leka med te4ndstickor i dess ne4rhet se5 som Surkovs underhuggare le4nge gjort. Ve4ldigt, ve4ldigt bra formulerat! Poliske5ren verkar inte vilja fatta att det e4r farligt att leka med te4ndstickor. De ste5r oftast passivt och kollar pe5 ne4r extremhf6gern gf6r sitt jobb i stan. c5 andra sidan e4r det hans egna aggressiva ungdomsorganisationer som hje4lper till att skapa den atmosfe4r av hat som extremnationalisterna utnyttjar. He4r har de tve5 vise me4nnen ne5got att bita i minst sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s