20 % avslag på Kouture.no

 

 

På fredag har miinto.no 20 % avslagt på ALLA sina produkter. I dag är det sista dagen för och anmäla sig på shopping rundan. Gå in på http://24hourshoppingspree.no/ och få din rabbat kod. På fredagen är det bara och sätta igång shoppingen hos oss online 🙂

One comment

  1. 1. Empsss2. Se5 ja vejt att do lever, se5 ja fe5r sii va do pysslar me pe5 dagan e5 ff6r att do skievrr bra e5 ff6r att ja f6vehovotejji ska ke4nn att ja vejt ho do har e5 se5 vidari eftersom ja it re5kar de alltff6 ofta -.-3. typ, he mesta? dock e ja it se5 ff6tjust i tin favoritgenre men it ere jo se5 att e absolut it gar ti hf6r pe5 fy 5 penn 4. ja sko le4gg undan ti en ge5l, ja sko shopp, ja sko fa ti amerika e5 ja sko kf6p en ny bil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s