Hahahaha

20121106-211033.jpg

Den här bilden får jag när jag står i butiken. Far och dotter hittar på allt det konstigaste som finns haha. Blev chockad först men måste ju bara le åt bilden och förstå det humoristiska i det hela haha

27 comments

 1. Jeg ble skremt, stakkars ungen!!!
  Når jeg ser sånne bilder, så tør ikke jeg tenke på hva mer dere gjør med ungen.

  Synes ikke det var morsomt, uff!

 2. Tragiske dere er som ikke ser humoren i det hele bildet! Tror nok foreldre som Sonena og Cesar bryr seg langt mer om Alvira enn det dere ‘ser’ for dere! En er alltid forsiktig med å ‘slå på vaskemaskinen når babyen deres er i vel?’

  Live n let live 🙂

 3. Det er absolutt ingenting morsomt med det bildet,det er bare veldig forstyrrende.Er man glad i babien sin legger du ikke det i en vaskemaskin,tar bildet av det,poster det det på en blogg,og ler av det.Ingen ansvarlige foreldre hadde gjort noe sånt…og selv om vaskemaskinen ikke er på så kan uhell fortsatt skje,også ligger stakkars babien på en kald og hard metall uten noe underlag,ser jo helt forvirra ut stakkar.Nyfødte babier skal beskyttes, ikke bli offer for umodne folks spøker.Så unnskyld oss for at vi ikke ser humoren i det her.NOT FUNNY!

  1. Så det du prøver å si er at de ikke er glad i babyen sin, og har derfor lagt stakkaren i vaskemaskinen på kald og hard metall?

   Hvor mye vet egentlig du om kjærligheten foreldrene har til babyen? Ligger babyen med bar kropp? Tror de tenker langt mer langsiktig enn det du gir uttrykk for.

   Ser ikke du humoren i bildet, så la vær å kommenter?

 4. Om man er glad i babyen sin, legger man babyen IKKE I VASKEMASKIN!!

  Om noen synes at der er normalt, jah….da sier det vel mye om dem..khm!

 5. För det första så är det INGEN vaske maskin !!! och sorry men har ni aldrig tagit ngn ” kul ” bild där ni gör ngt spacat med ungen ?? tycker att ni över reagerar en del här. Det är bara en bild som skulle vara komisk !! Ni kanske nt ser humorn i den men så är det i Norge. Allt ska vara så A4 !!! ja ja så är det 🙂

 6. Du er ikke riktig klok, hvordan kan du se humor i det bildet?
  Det lurer jeg virkelig på.
  Håper virkelig at du aldri gjør det igjen, for stakkars ungen din.

 7. Jag tycker att den va rolig’ herregud orka se allt negativt!!!! Humor pleaseeeee… Det är mörkt och kallt då är alla bara sååå negativa till allt!!!!

 8. Dere er ikke mennesker en geit hadde behandla bedre baby sin en dere,
  jeg ønsker lykke til til det barna som er i hendene til to hensynløse foreldre.
  You are not human a goat had treated better its a baby you,
  I wish good luck to the kids that are in the hands of two unscrupulous parents.

 9. Alle som skriver dømmende kommentarer og påtvinger andre sin egen søppel, viser åpent for seg selv og andre hvor misfornøyde og selvutslettende de er. Stopp. Dere dømmer dere selv. Det eneste menneske du kan endre, er deg delv. Start der.. Lek og kos med barn er bra..
  Alle barn skal ha stemmerett, trygghet og ekte kjærlighet, da har de alt. Nettet dreier seg om alt det uærlige. Så derfor, er din mann deg ærlig? Trofast og setter deg og ditt barn foran seg selv? Gjør du det? Setter din datter og hennes behov før dine egne? Da først snakker vi om ekte kjærlighet og muligheten til å finne sin soulmate per.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s