Nya naglar från Camilla

20121108-000913.jpg

Efter en lååång tid med utslitna grå naglar fick jag äntligen tid till och fixa dem. Som vanligt går jag till min vän Camilla på Frogner beautycenter. Detta är andra gången jag väljer färg och inte fransk manikyr. Cesar hade också behandling så han var med och fick välja färg på naglarna. Jag var så osäker och det är ju ovanligt för mig. Fick lite panik när han valde färg, men det blev ju super fint eller ? Jag har akryl på mina egna naglar. Toppat med röd schellack. Färgen heter Hollywood. Till er som önskar er fina naglar kan ta kontakt med Camilla på +47 959 17 482. Om hon inte svarar så kan ni bara skicka ett sms och hälsa i från mig 🙂 Då hon sitter i olika behandlingar hela dagarna. Ni får inte bara super fina naglar, men också en fantastisk god service. Efter att man varit hos henne förstår ni vad jag menar. Man säger ju att kvinnans bästa psykolog och terapi är hos bla den som ” behandlar ” dig haha. Ta gärna turen inom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s