Nyheter på Kouture

Vet inte helt vart jag ska starta. Gick hem i från kl 10 och nu sitter jag på bussen på väg hem. Dagen har varit super lång och bu ska jag hem till min docka och pussas med henne. . . I dag fick vi in fantastiska rå snygga klänningar i från Lipsy. Seriöst så har jag bara lust och köpa ALLA klänningarna. I går fick vi in dem super populära studs bhna som ALLA verkligen frågar efter. Personligen tycker jag att dem är rå snygga och tuffa. Men vågar inte gå i den haha.

20121108-212550.jpg20121108-212604.jpg

Kändisar som Rihanna och Lady Gaga går bla i dem. Där efter har stora bloggare och kändisar verkligen fått bhn till och bli super populär. Alla kunderna som kommer in tar ju heeeelt av. Något som är super kul 🙂

MEN se häääär

20121108-213127.jpg

20121108-213101.jpg

20121108-213203.jpg

Se på den här super sexiga klänningen da. Den är tuff, feminin, sexig och råååå läcker. Slitsen påminner så om klänningarna Angelina Jolie går i med en vågad slits. Den här är verkligen ett must have i min garderob.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s