Tuff vecka

Hej på er sötisar 🙂

Den här veckan har bloggen blivit bort prioriterad. Jag måste bara bli duktigare på och prioritera bloggen mer. För just nu har jag bara inte kontroll på något.

Tiden jag går igenom just nu är absolut inte enkel. Jag vill bara ge 200 % utav mig till Kouture, familjen, Alvira , vänner och ja. Så jag glömmer bort mig själv. Något jag absolut inte vill. Jag har varit super sjuk med feber och hosta, ändå har jag stått på. Det är inte alltid lätt. Men ändå försöker jag le och se allt från den positiva sidan. . . Vi närmar oss jul tider och det är otroligt mycket med Kouture just nu. Samtidigt som Alvira utvecklas och ska tränas och börja med gröt och smaks portioner. Pga det har hennes andra rutiner blivit lite smått förstörda. Så nu är det och hitta nya rutiner. . . Jag försöker samtidigt ha ett privat liv där jag får gjort mycket på kort tid. Men känner bara att jag är sliten. Mycket beror på att jag inte får så mycket sömn och har alltid så mycket i tankarna vilket gör det svårt för mig och slappna av. Samtidigt älskar jag livet just nu. Jag älskar att jag har flera bollar i luften och älskar att det går i ett. Men ibland önskar jag också att det fanns fler timmar om dagen. Som kunde ge mig mer tid och möjlighet till och få skriva av listan jag har i mitt huvud. . .

Veckan har varit super tuff. Men i morgon går jag in i en ny vecka, en ny måndag med nya möjligheter ❤

 

4 comments

  1. Hei. Hvor mange skinnjakker har du av kenza? Jeg og en venninne vil bestille oss en og lurer litt på den røde… Har du mange av modellene? Så vi begge bruker str 38 i overkroppen så i den røde bør vi ta? mvh Maria.

  2. Am i allowed to have a suggestion? I do believe you’ve got something good over here. But let’s say you offered a couple references to a website that backs up what you are saying? Or possibly you might provide us with some extra information to look at, something that would certainly associate just what youre mentioning, something more tangible?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s