Tröst shopping

Efter en lång lång lång arbetes dag var jag bara tvungen och muntra upp mig lite. På väg till bussen om bestämde jag mig och gick in på Oslo City. Jag tänkte bara att jag verkligen behövde något nytt. Kläder , skor och jacka köper jag ju i butiken. Något annat ?? Tänker på vad jag ” behöver ” !!! Går direkt till MAC och sättet mig på smink stolen, ropar på en säljare och så är vi igång. Jag älskar MAC och vet vad jag använder. Nu behövde jag bara få lite omsorg så jag spelade lite dum. Säljaren satte igång och där satt jag och fick massa råd och tips. Samtidigt som hon hämtade saker från kicks som jag faktiskt med jobbat förr. Men där satt jag och bara blev ” behandlad ”. . . Det slutade med nytt smink som gav mig en liten tröst efter en lång arbetes dag 🙂

20121120-225954.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s