Alvira 4 mnd

I dag blev min lilla docka hela 4 mnd. Tiden går bara så otroligt fort. Jag saknar tiden med henne då hon var nyfödd och bara låg stilla på bröst korgen och sov. Min lilla skrutt. Nu ska hon sitta konstant och prata. Hon är så nyfiken och leker konstant hela tiden. För ca 2 veckor sedan startade jag försiktigt med gröt. I dag på sin 4 mnd dag fick hon blåbär och det älskade hon 🙂 min vackra fina docka. Det finns inget vackrare och finare en henne ❤

20121123-212953.jpg

20121123-213006.jpg

20121123-213033.jpg

P.S . . Innan någon utav er kritiserar mig för att ha gett Alvira blåbärs puré , så står det faktiskt på burken att den gäller från 4 mnd. Vilket hon blev i dag 🙂

God natt // S

10 comments

  1. Haters will always hate! Du gjør en fantastisk jobb Sonena, babyen virker sunn og god, kjempesøt 🙂 dessuten er ”aldersmerking” av mat mye over rated, det virker som ting forrandrer seg hvert tiår. Så lenge du føler at babyen din er klar for ny type mat, og din intuisjon forteller at det er riktig skal du ikke bry deg om kritikken. Noen mennesker bare lever for å trolle på blogger. Ikke bry deg om dem 🙂

    1. Francha La famosa jota es como sigue :No tires pierads, cobarde,que el tirar, es cobardeda,saca tu navaja en mano,que yo sacare9 la meda.Se puede ver en un artedculo que publique9 el 12 de septiembre del 2006, es este :Un abrazo

    1. Hun er kjempe søøøt;) Ikke bry deg om hva andre synte. du er mamma`n som sagt. Du vet best uansett;)

      Forresten, er det mannen din som er poå bilde samme Linni meister på hennes blogg?

  2. Hej Ola,fle4dersaft e4r supergott, se4rskilt pe5 soaemrmn ne4r det e4r varmt.Det finns en annan ve4xt som heter druvfle4der den e4r giftig. Se5 man fe5r inte ta fel.Pe5 fritiden tre4ffar jag ve4nner och familj jag har tre egna barn och tre barn till som e4r min sambos. Ibland styrketre4nar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s