Cup final – Ullevål

I söndags gjorde jag något som jag aldrig gjort förr haha. Cesar hade fått biljetter till cup finalen mellan Tromsö och Hödd på Ullevål business class. Vi startade dagen med champagne frukost på Munch museet. Där efter blev det ännu en brunch med tapas och vin innan machen startade. Om ni inte visste det sedan innan är jag fotbolls intresserad. Jag kan lätt se på stor matcher och älskar det. MEN den här gången var det inte direkt en ” stor match ” för mig då jag inte följer Norsk fotboll. För mig var upplevelsen stor oavsett då jag aldrig sett en fotbolls match live förr. Och matchen blev ju intressant då finalen slutade i straffar pga matchen blev oavgjord. Hödd vann och så slutade det hela roliga haha. Jag sa till Cesar att jag bara MÅSTE se en Sverige match live snart. Alvira har fått en Zlatan t-shirt utav sin morbror och den måste hon få använda live haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s