Nyheter i veckan

Nu närmar vi oss slutet på November och den stora guld månaden December kryper fram. För oss betyder den här månaden otroligt mycket. Inte minst med att dagarna kommer och bli ännu mer hektiska, mer kunder och mer tryck. Men också ALLT det kula. Det finns inget som ger mig mer kick i kroppen en när butiken är full utav kunder och kön bak kassan blir längre. Detta ser jag såååå fram emot. . . Vi har haft ett tufft jobb framför oss just pga December. Lagret ska vara på fyllt och produkterna ska vara unika och smakfulla. Jag har varit på en massa inköp, inspirations rundor och ordnat och styrt en massa för att kunderna inte ska sakna något innan för julbord outfiten , nyårs outfiten , jul klapparna och ja just name. Nu känns det som om allt faktiskt är på plats. Vi har ju till och med fått in dem finaste skorna i från Steve Madden. . . Den här månaden bjuder på mycket jobb men också en massa positiva stunder. Jag är så klar 🙂

. . . ni får bara ursäkta mig om min blogg numera enbart handlar om Kouture eller inlägg om Alvira om dagen. I dag är det antingen eller som gäller i mitt liv. Mina dagar försvinner på Kouture och kvällarna med min docka som är det vackraste som finns. Ni får bara säga i från om det blir för mycket haha 🙂

 

. . . här har ni några fina saker som kommer in i veckan till butiken

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s