Sliten.com

YES det är mig det. Sitter på bussen på väg hem efter ännu en lång dag. Har nog aldrig jobbat så hårt i mitt liv förr. Och då ska ni veta att jag ALLTID gett 100% utav mig under andra arbeten. Skillnaden är bara att nu måste man göra allt SJÄLV !!! Det finns ingen regions chef man kan ringa. Eller ert huvud kontor. Allt i från inköp till tal och budgeter , till och stå i butiken och sälja. Ja allt det måste man göra själv. Koordinationen i butiken på 50 kvm är en stor fråga i sig själv. Så har vi ju nät butiken i tillägg. . . Jag klagar ABSOLUT inte. Utan frågar mig själv hur vi lyckas få allt och gå runt? Jag ler ofta om dagen, ler över mig själv. Till tider ser jag ut som en ekorre som bara löper runt över allt och är överallt haha.

I morgon är det vintage marknad på Arkaden. Så sista timme efter stängning har jag och Natalie ordnat och styrt en massa med det. Nu ska jag hem till barnen och Cesar. Kvällen bjuder på pizza och film.

20121130-202532.jpg

One comment

  1. Hei, jeg kjøpte en jakke i butikken deres for 2 dager siden, men angrer og vil gjerne returnere denne. Kan jeg det mot kvittering?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s