4 comments

  1. Dere er kjempe fine!! Var veldig hyggelig å hilse på deg Sonena! Du er veldig hyggelig,snill,godhjertet og hjelpsom! Og du er utrolig pen! Kunne ønske det fantes flere mennesker som deg! Fikk et veldig bra inntrykk av deg og Natalie og var kjempe koselig å hilse på dere! Har alltid ønsket å på en måte møte dere helt siden jeg begynte å lese deres blogg! Og tusen tusen takk for hjelpen, bra service og gode ord ❤ Dere gjør en KJEMPE innsats på kouture!!

  2. Can I just say what a relief to acquire someone who in fact knows what theyre talking about on the net. You unquestionably know the best way to bring an problem to light and make it imperative. Alot more many people should read this and fully grasp this side of the story. I cant believe youre not much more preferred considering that you absolutely have the gift.
    cheapest jordans http://jordanszdek.wordpress.com/2013/09/14/stolen-jewelry-brings-fortune-to-police/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s