5 comments

    1. Jag he5ller med om att det e4r en je4ttesve5r fre5ga. Man kanske kan svara pe5 vliken bok som fe5ngade en mest under det senaste halve5ret, men annars e4r det som Bea skriver att man inte ve4rderar bf6cker likadant nu som ne4r man var yngre.En del av de bf6cker jag le4ser nu hade jag tyckt varit supertrista ne4r jag var 18-20, men man fe5r ju mer erfarenhet och intresserar sig ff6r andra e4mnen efter hand och det me5ste ve4l e4nde5 vara positivt ff6r den egna utvecklingen! 🙂

  1. Heihei! hvor kjøper du klær til mannen din? vet du om noen bra klesbutikker evt. nettbutikker for gutter? Hvor kjøper han klærne sine hvis han shopper til seg selv? Har også sett at han har på seg et fint halssmykke med svarte perler. Det inspirerer meg til å finne noe fint til kjæresten min også 🙂 Håper på svar eller et innlegg om dette! ❤

  2. Kjære deg:) Jeg vil bare ønske deg en riktig god jul 🙂 Kos deg kjempemasse,husk å NYT julen og ta vare på nære og kjære:) Det blir morsomt å følge bloggen din i jula også 🙂 Håper du får det du ønsker deg under treet 😀 Stor klem fast leser, Stine Adriana 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s