6 mnd kontroll :)

Godmorgon dolls. Startade dagen med 6 månaders kontroll för Alvira. Hon är 5,5 månader nu. Tiden har bara gått så fort. Hon har en jätte fin utveckling och växer en MASSA på längden. Hon ligger på 50% ökning på längden 🙂 annars har hon fått två nya sprutor och det är något jag absolut inte klarar. Jag får så ont i mig när jag ser att hon gråter och har smärta. Jag måste hålla tillbaka mina egna tårar. . . Nu är jag på väg till Kouture. Ny måndag , ny vecka. Önskar er en fin dag vidare // KÄRLEK

20130107-120816.jpg

2 comments

  1. Sonena,
    Jeg vil bare si at det er greit å si, videre i livet til Alvira at hun bruker ikke sprøyter hun. Altså neste gang de maser om det. Det er helseskadelig.
    Ha en fin mandag du også.
    Klem
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s