Snart helg


IMG_4336

Äntligen fredag. Vi har haft en fantastisk start på Januari något som är super positivt. Nu känner jag verkligen att jag behöver helg. Jag har jobbat i princip varje dag sedan december. Till och med på julafton. Under jul helgen firade vi jul hos oss och då stod jag för all mat och underhållning. I tillägg hade vi gäster från London som bodde hos oss. Fullt hus. Natalie reste till Bergen 22 December så jag har i princip varit själv i butiken med mina ansatta. Vi har ordnat och styrt med rean och ombygg , miinto ordrar och ja just name it. I dag kommer Natalie hem och är här över helgen. Då ska jag sova ut. För nu är jag verkligen utmattad haha. Men det sjuka är att jag dagligen kommer hem utan energi men vaknar med massa positiv energi och ser fram emot varje dag på Kouture. Kärleken och lusten över vinner allt. Det är farligt för man vill bara inte inse att kroppen behöver vila. Jag kan ju inte slappna av. Så fort jag kommer hem tänker jag på allt som måste fixas och ordnas med. Allt jag vill göra, allt jag vill jobba för och ja !!! . . . Snart är det i alla fall helg för min del. Något jag ser fram emot. Kvalitets tid med Alvira , Cesar och vänner.

Önskar er en fantastisk helg vidare // KÄRLEK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s