vill ha sommar och sol

Natt skiftet med sjukt barn och man är över . . . Dags skiftet i butiken har startat. Alvira och Cesar ligger utslagna bägge två och myser hemma. Bägge är förkylda. Med andra ord har jag två sjuka ungar hemma. Ni vet ju vad man säger om förkylda män ?? hahaha . . .

Just nu saknar jag sol och värme mer en någonsin. Jag hatar det kalla vädret. Låser in mig om kvällen och löser vinter depressionen i soffan framför tvn med skålar av godis och annat skit. Vad ska man göra ? Vi har sett klart Game of Thrones 1 och snart 2 säsongen på 2 dagar !!! Jag ligger fast klistrad i min lilla hörna fram till jag däckar. Så fortsätter dagarna. Skit tråkiga !!! Det är lugnare i butiken nu pga kylan. Natalie är i Berlin på inköps mässan bread & butter. Den 31 januari reser vi till inköpsmässan i Köpenhamn. Något jag ser så fram emot. I 2 år har Natalie rest ensam och nu ska jag äntligen få följa med. Där efter tar jag en vecka i Stockholm, 3 dagar i Manchester , så skulle vi egentligen till Turkiet i 1 vecka. Men den resan ser mörk ut. Där efter blir det 1 vecka i Hong Kong med Natalie. . . Oavsett så behöver jag en sol semester  bland alla dessa resor och det kliar ut i finger topparna nu. Semester för mig är sol och bad. Även om jag ska resa en del framöver så är det jobb relaterat. Kan inte bara januari och februari skynda sig bort så att jag kan börja gå i maxi klänningar och solglasögon igen 😦

 

IMG_1493 IMG_1546 IMG_1904 IMG_2093 IMG_2461

One comment

  1. Sommer og sol – den tid, den glede. .)
    Jeg er født i feil land, jeg – det er helt sikkert!
    Du skal få en trøsteklem på fredag, i verste fall på mandag. .)
    – –
    RockmyStar/ Slack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s