Alvira 6 månader

I går dvs den 23 blev min lilla plutt hela 6 månader !!! Tiden har bara gått sååååå fort !!!! Jag minns hennes födsel som igår. Den stunden, timmarna och ja ALLT är ett minne jag aldrig glömmer. Så fort hon lades på mitt bröst, i första jag hörde henne började jag och gråta av glädje. Och jag grät och grät. Cesar filmade och bad mig sluta minns jag hahaha. . . Nu gråter jag av glädje när jag kommer hem och hon blir så glad och bara ler. Så ser hon på mig och lyfter armarna mot mig. Då vill hon bara till mig. Min älskade docka. Minns ni att jag alltid kallat Alvira för min docka ?? Innan hon till och med föddes ? Och det är ju precis så hon ser ut som. En liten vacker docka. Min docka. . . Nu är hon inte ett spädbarn utan en riktig bebis. Hon leker , rullar runt , försöker resa på sig , försöker gå , äter ordentlig krossad mat , älskar frukt , pratar och sjunger en massa. Men det bästa är att hon fått två tänder. Hon ser ju bara såååå söt ut. I starten var hon lite grinig men nu går det fint. Det var absolut inte så värst som vi trodde. Utan hon var orolig i en veckas tid. Men nu går det faktiskt fint. . . Men se så stor hon blivit mitt lilla busfrö 🙂

20130125-000514.jpg

20130125-000550.jpg

20130125-000609.jpg

20130125-000632.jpg

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s