Vår nyheter på Kouture

121005_kouture8 130124_kouture-2 logo7

I dag var jag på Miinto kontoret och tog bilder på alla dem fina nyheterna i från Guess , Midori , Sisters Point och våra nya produkter i från Jofama. Äntligen börjar det komma in lite nytt. Nu har vi haft en del rea och jag är alltid lika ivrig till nytt i butiken. Det piffar bara upp vardagen precis som när man köper nytt i garderoben. Min garderob är Kouture 🙂

Som ni kanske vet har Kenza slutat designa för Jofama. Nu är det Marie Serneholt som är den nya huvud profilen och designer för Jofama. Vi var faktiskt lite rädda då vi fått så otroligt god respons på Kenzas kollektion. Men jäklar så fin Maries kollektion är. Kenzas är ganska så ung och feminin men samtidigt tuff. Maries design är vuxen, mer feminin, stilig och ren. Jag älskar den. Den nya jackan som vi fick var ett MUST HAVE !!!!

Ni hittar alla dessa fantastiska god bitar i butiken eller på http://www.kouture.no

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s