Nya ögon !!!!

I dag var jag hos optikern för och göra ett syns test. Efter graviditeten har min syn förändrats en hel del åt det negativa. Något som är väldigt normalt. Jag känner mig blind till tider. Då jag inte ens känner igen folk på 10 meters avstånd är det något fel. Så i dag fick jag det bekräftat. Jag behöver glasögon !!! På torsdag reser vi till Köpenhamn och jag kommer hem med ett tidigare flyg. På söndag ska jag börja övnings köra IGEN !!! Den här gången utan Cesar. Med hans hjälp lär det ta 4 år till !!! Han har ALDRIG tid. Därför ville jag kolla upp synen innan jag sätter mig bak ratten. Optikern gav mig ett klart besked om att jag absolut inte får köra bil utan glasögon. Det kan vara en fara för trafiken. Som om jag inte redan är det tänkte jag haha. Så jag har köpt nya glasögon i från Marc By Jacobs som jag får hämta ut nästa måndag. Tänkte om jag nu ska se ut som en glasögon orm ska jag göra det med stil !!! Fram tills dess får jag klara mig med linser. Jag ska gå över till linser men först måste jag gå med glasögon i 1 hel månad så att mina ögon blir vana till styrkan. Yes det var den goda nyheten haha 🙂

20130129-215603.jpg

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s