Klar för Köpenhamn

20130130-200320.jpg

Nu tror jag att jag mer eller mindre är klar för avresa till Köpenhamn i morgon. Äntligen får lilla jag också följa med. Jag har hört så otroligt mycket i från Natalie om dem här stora hallarna med massa fina märken och kläder. Nu ska jag också få se hur det hela egentligen går till på inköps mässorna. Vi kommer att köpa in nyheter till våren men dem största inköpen till hösten görs nu. Detta ska bli så spännande. . . 🙂

Är det något ni vill bidra med ? Vad vill ni se mer utav till våren / hösten ? Färger , trender eller smycken ? Är det något märke ni önskar och få in på Kouture ? Ett märke som inte finns tillgängligt där ni bor ? Hjälp oss mer en gärna här. För utan er hade vi inte varit där vi är i dag * KÄRLEK *

Nu ska jag bara ordna det sista innan jag spenderar resten utav kvällen med min docka. Det här blir första gången jag inte ser henne på 2,5 dagar !!! Jag känner att jag saknar henne redan. Ja ja så är det när mamma jobbar 🙂

4 comments

  1. vil se mer av langermede silkebluser i fiv farger, ikke bare hvit og svart, men også dyp gul og blå.

    noe annet er hvit gensere med zippers. veldig fine å ha over noen kule topper og matche med en hvit klokke!

    det er mange typer klær jeg ser at andre har på seg som bare er helt wow! finner masser av inspirasjon rundt meg.

    håper du forstå hva jeg mente med de her type klærne, hehe 🙂

  2. Sherri, I think your give-away is a GREAT idea! All the vendors have awsoeme products I would love to win!! A pick me up such as this one, would do wonders for me these days!! Great job .anxious for the winners to be announced next week!!

  3. Thank you for this post! I have been deciding if I sholud get underage, hue, and creme d nude. I am waiting to get a little tan though, because I am quite pale at the moment and I’m not sure they will look right on me!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s