Lördags mys

Efter en travel och innehållsrik helg i Köpenhamn kom jag hem till mina kusiner som var på besök. Dem kom redan i fredags. Först trodde jag att bara Hina skulle komma men på fredags morgonen får jag ett mms där Fasil står med Alvira i famnen. Jag blev verkligen överraskad. Jag och mina kusiner har en del fina minnen tillsammans. Vi växte upp på samma gata , har gått på samma skola och umgåtts varje dag när vi var yngre. Nu när vi vuxit upp har vi fortfarande lyckats hålla kontakten. Även om den inte är dagligen så känner jag att vi står varandra lika nära. Jag saknar och tänker på dem dagligen. Jag tänker oftast hur fint det varit ifall vi fortfarande bodde nära varandra. Och hur fint det varit ifall våra barn vuxit upp tillsammans precis som oss. Men och ha dem i mitt liv är absolut bättre en ingenting. Vi har gått igenom så mycket och upplevt så mycket fint tillsammans. . . . På lördagen gick vi ut och startade det hela med en middag på Toro Toro innan vi hick vidare ut. Vi hade det jätte mysigt och kult som vanligt.

20130204-224313.jpg

20130204-224342.jpg

20130204-224459.jpg

20130204-224512.jpg

20130204-224530.jpg

20130204-224541.jpg

20130204-224555.jpg

20130204-224618.jpg

6 comments

  1. Hei sonena! Kjempe fin blogg du har:-)
    Jeg lurte på hvem som passer dattern din når du og mannen din er ute? Jg har en sønn som er like gammel som din datter, men han nekter og være hos andre så vi får aldri gått ut:-(

    1. Vi har en nany om kvällarna. Jag startade det ganska tidigt så att Alvira kunde bli van till henne. Samtidigt som vi kunde få lite ” vuxen ” tid om kvällarna då det är super viktigt och få möta vänner etc. Hon kommer hem till oss och går när vi kommer vi hem 🙂 fungerar jätte bra. Så vi har enbart 1 nany som vi har byggt en fantastisk relation med 🙂 sök på nätet så hittar du en massa bra sidor med nanys 🙂

  2. hei, lurte på hvordan du gjør med amming siden du begynte i jobb så tildig. Beklager så privat spm, men jeg begynte å jobbe da min var 5 mnd, og har en som ikke slipper taket på nesten 2 timer på kvelden! Hvis jeg pumper så må jeg kaste pga vil ikke ha flaske!

  3. Just wanna remark on few general things, The website layout is perfect, the written content is very great. “I delight in men over seventy. They always offer one the devotion of a lifetime.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

  4. Can I just say what a relief to uneocvr a person that genuinely knows what they’re talking about online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. A lot more people must read this and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular because you surely have the gift.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s