Från Miinto studio

20130206-175426.jpg

20130206-175433.jpg

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem. Efter en låååång arbetes dag. I dag var jag på Miinto kontoret och tog bilder på nyheterna vi precis fått in. Mina favoriter är absolut våra nya fina jackor 🙂 se så feminina och fina dem är. En otroligt slim fit modell som passar perfekt till och ha nu ut mars. Så slipper man gå i en stor fet vinter jacka. Så tar man fram den till hösten igen. Vi har fått in 5 modeller som ni kan se på senare i kväll då vi fått laddat upp bilderna. Annars får ni ta turen inom butiken.

3 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s