Min nya fräscha butik Kouture

Då var äntligen all rea borta och butiken är fylld med en massa fina vår nyheter. Fräscha plagg och fräscha färger. I Köpenhamn gjorde vi lite inköp för våren som har kommit nu och som kommer och komma in till våren med jämna mellanrum. Vi har bla hittat 4 nya märken till Kouture. På fredag ska vi besöka ett helt fantastiskt smycke märke som ni bara kommer och älska. På måndag blir det ett nytt möte för 2 nya märken. Och så har vi redan gjort inköp för ett nytt märke i Köpenhamn. Jag längtar så otroligt mycket till och få in allt det nya nu. Butiken börjar bli full kommen efter 1 år !!! Det har varit tufft och hårt arbete. . . Senare i dag ska jag i väg på Miinto kontoret och ta bilder på alla fina nyheter då att ni där ute också kan få handla lite online 🙂

20130206-111352.jpg

20130206-111401.jpg

20130206-111410.jpg

20130206-111424.jpg

7 comments

  1. Hej fina! Jag saknar såå att kunna beställa alla de varor från din butik från svenska miinto.se… Hade varit helt underbart om du/ni utvecklade er mer i Sverige 🙂 Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s