Tokyo Jane

IMG_4928 IMG_4929

Efter ett hårt styrke pass på Sats tog jag bussen vidare till Sjölys mode forum och mötte upp Natalie. Den här veckan är det fashion week i Oslo. Något som märktes där ute. Vi har avtalat ett möte med TOKYO JANE. Det ska bli vårt nya smycke märke. Shit det var godis bitar. Jag och Natalie som har ganska så lik smak hamstrade ju allt vi fick tag i. Jag längtar verkligen till och få in ett ordentligt fashion märke i butiken för smycken. Då vi köpt en del från andra märken utomlands. Det känns så skönt och ha ett märke man kan förhandla med i Oslo. Det känns närmare och enklare. Nu vill jag bara ha det så fort som möjligt 🙂 . . . På måndag blir det nytt inköp på 2 nya märken wooohooo. Jobbet i Köpenhamn har varit så vällyckat och inspirerandes.

I dag hade jag på min min nya fina vita tröja i från Sisters Point. Jag fick så många fina komplimanger i dag. Itillägg med glasögonen haha. Samtidigt som jag fick sålt en del tröjor i butiken enbart för att jag hade på mig den. Ni hittar den HÄR !!!

Här ser ni ett litet utval på kollektionen i från Tokyo Jane. Priserna är rimliga och ligger mellan 200-600 kr per armband 🙂

IMG_4930 20130208-185547

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s