Alvira säger äntligen MAMMA !!!!

575563_10151245449421638_1800519121_n

Den här vackra söta ungen har börjat och säga MAMMMMMMA 🙂 . . . Ja det är exakt så hon säger det. Hon förlänger M i mitten och avslutar det med ett litet A. För ett par dagar sedan startade hon med MAAAAM och nu efter att jag tjatat med mamma så kommer det fram. Nu vet hon att hon ska kalla mig mamma. För hon kollar bara på mig och ropar efter mig. Hon är det sötaste och vackraste som finns. Min lilla docka * KÄRLEK *

. . . ännu en dag i butiken. Där efter har jag helg i en dag woohooo haha. I kväll ska jag bara umgås med Alvira. Laga mat för en gångs skull. Kanske första gången den här veckan !! Seriöst jag minns inte när jag lagade middag hemma sist. Så blir det mitt upp i all stress och arbete. Det ska absolut inte vara lätt. Men ser fram emot och få vara hemma i dag och ordna och pyssla om en massa. Jag saknar det även om jag brukade tycka att det var super tråkigt förr. Nu vill jag bara hem och städa och fixa och ordna i mitt hem. Därför har vi inga speciella planer i helgen utan jag ska bara vila och ta det lugnt hela helgen efter 6 dagars arbetes dagar. För det väntas ytligare 6 arbetes dagar nästa vecka 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s