Kouture <3 MET

met 20130211-185112

Som jag tidigare nämnt skulle vi på inköp i måndags. Det gällde det fantastiska super fina märket MET !! Jag älskar verkligen dem jeansen. MET är italienskt och det säger lite om märket. Dem har fokus på det feminina , design och kvalite. Jag har verkligen svårt och hitta jeans som sitter perfekt över midjan , samtidigt som en byxa lyfter rumpan och sitter tight runt låren. Därför älskar jag MET. Vi har fått in ett par jeans nu men väntar på resten som kommer snart 🙂

 
Bilde 2

Byxan till vänster är ett par MET jeans. Dem andra rå läckra jeansen är i från vårt andra favorit märke GUESS. Skorna är i från Steve Madden. Ni hittar jeansen och skorna online på http://www.kouture.no eller i butik 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s