Snart Stockholm

Hej på er kära läsare 🙂

Jag vet inte helt vart jag ska starta. Dem tre senaste veckorna har varit så intensiva och krävandes. Jag vet att alla jobbar och har en tuff vardag. All respekt för den. Jag minns att det fanns tider i mitt liv, kvällar , helger och dagar där jag bara inte visste helt vad jag skulle göra. Jag hade inget och göra. Då klagade jag med sms och samtal till min man som jobbade så otroligt mycket. Vännerna jobbade och jag hade all tid i världen till och göra allt. Men jag gjorde ingenting. Nu har mitt liv förändrats till det motsatta. Man , barn , Kouture , hem , vänner , träna , övnings köra !!!! Jo jag har även börjat och övnings köra mitt i allt !!!!

Ibland är min största fråga hur jag får till det hela. Min man säger ofta att jag har en otrolig positiv inställning till allt. Jag ler och smiler åt allt. Tar det positivt och tänker hela tiden på att jag ska klara allt. Oavsett hur svårt och tufft det kan vara till tider. Så är jag omringad utav fantastiska härliga personer som ger mig lycka och glädje. Framför allt Alvira som ligger i sin säng och sjunger för fullt just nu. Jag måste bara sätta igång och packa nu. På onsdags morgonen kl 07.00 beger vi oss av till Stockholm för en vecka. Det ska bli så otroligt skönt 🙂

Ville egentligen bara säga hej och önska er en fantastisk kväll och vecka. Nu när jag kommer och ha ledigt och lite mer tid så lovar jag och uppdatera mer under resan i Stockholm 🙂

 

307357_549880468365915_742606460_n

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s