London

20130227-224118.jpg

Efter en dags vila hemma i Oslo , står London som nästa på schemat. I morgon kl 07.30 går flyget. Natalie som alltid rest ensam på inköpen ska slippa det för den här gången. Nu ska jag äntligen följa med 🙂 inköps möten , shopping , inspiration , god mat och massa planering för Kouture står på schemat 🙂 Sist jag och Natalie var i London var strax innan Kouture startades. Då var den enbart en inspirations resa. Bilden är från den gången 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s