Nyheter i garderoben

På måndags morgon ringer Natalie mig och skriker med glädje att Hector Boots har kommit på Kouture. Vi gjorde en beställning för en liten stund sedan och nu är dem äntligen här. Natalie som reser årligen till Ibiza hittade märket där. Hon köpte sig ett par och snart insåg vi att detta var ett absolut ” måste ha ” in på Kouture. Skorna är hand gjorda och i skin. Man har till och med hand skurit sulorna !!! Skorna är inte bara sjukt snygga utan även fantastiska och gå i. När vi gjorde beställningen ville vi ha allt. Men vi var försiktiga med inköpet för vi ville se responsen. Och den responsen vi fått hit till är enorm. Mycket är redan slut sålt och vi har en lista med kunder som väntar på nästa leverans 🙂 Jag visste redan vilka jag ville ha så jag bad Natalie lägga undan ett par till mig

20130227-221910.jpg

Brunt och fransar. Indian looken. Dem köpte jag idag. Tänk er skorna till vardags klänningar , till skin jackor , jeans jackor ja just name it. Nu vill jag ha vår så att jag kan börja använda dem.

20130227-222544.jpg

20130227-222633.jpg

Söta Linni Meister var även inne i butiken och fick hem ett par skor. Efter att hon lagt ut bilden på Instagram ringde telefonen i ett och nu är just dem vita skorna slut. Det tig inte lång tid alls. Visst är dem sjukt snygga ??

Skorna finns i butiken men vill ni beställa dem online måste ni ringa 22333733 🙂

Annat nytt som jag också fått med mig hem i dag är nya boots i från Amust och 3 nya linnen i från Dbrand. Jag sliter ofta med fina vardags skor men Amust är absoluta favoriter. Och linnena i från Dbrand har vi haft sedan innan men inte i nude färg. Dem tog slut ganska så fort sist vi fick in dem så den här gången säkrade jag mig ett par innan det tar slut igen 🙂

20130227-223304.jpg

20130227-223315.jpg

20130227-223336.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s