Hakkasan Mayfair


IMG_5279 IMG_5280

IMG_5278

IMG_5277

Hakkasan på Mayfair är ett av mina favorit restauranger i London. Man kan jämföra den med Nodee och Dinner i Oslo. Atmosfären är bara så fanatisk. Inredningen , den goda servicen , musiken , drinkarna och maten gör att man bara får lust och komma tillbaka. Menyn är Asiatisk och det finns så mycket gott och välja mellan. Men jag är så feg och vågar aldrig prova på något nytt haha Det är så typiskt mig. Jag håller mig till min kyckling. . . .

Jag och Natalie jobbar så otrolig mycket. Om jag inte är på Kouture är jag hemma med Alvira eller gör något annat som gör att jag sällan har tid till och sitta med Natalie på fritiden. Nu fick vi möjligheten men vi var ju bara så trötta. Vi hade lust och gå ut men efter middagen var vi så trötta att vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Jag ringde min man så fort jag låg i sängen och han skrattade åt oss och sa att vi var så tråkiga. Men vi hade inga krafter. Flyget gick 07.30 på morgonen och jag hade enbart sovit i 3 timmar innan jag tog flygbussen till flygplatsen. Och London är stress. Så nästa gång ska vi unna oss en kväll ute. Men för den här gången blev det bara middag så direkt tillbaka på hotellet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s