London Shoppingen

Som ni vet är jag i från Stockholm och shoppingen i Stockholmen är mycket större en den vi har här i Oslo. När jag var i Stockholm så visste jag att vi skulle till London så jag köpte ingenting. I tillägg så har jag allt jag egentligen behöver i från Kouture. Men några saker finns bara inte i Oslo oavsett. Som Victorias Secret , Topshop och alla andra stora butiker. Några utav dem finns i Stockholm men kollektionerna är inte helt lika. London är absolut ett av mina favorit ställen för shopping. Inget slår Dubai , men om vi ska tänka oss Europa. Jag har rest en del runt här och då toppar London min shopping lista. Jag hade verkligen sett fram emot några timmar på Victorias Secret. Där jag handlade som mest.

 

IMG_5307 IMG_5308

Det blev inte bara en del underkläder utan jag passade även på och köpa mig lite tränings kläder. Jag trodde att självaste Victorias Secret tränings kollektionen skulle finnas i butiken. Men det gjorde den inte. Så jag köpte en del smått i från PINK istället. Deras ungdoms avdelning. För mig var det viktigast och hitta fina passande träningskläder som jag ska känna mig bekväm i. Jag är så trött på det vanliga som finns där ute. Jag vill ha färg, tuffare toppar och mer feminina kläder 🙂

 

IMG_5309

På flygplatsen hittade jag ett pat sjukt snygga Burberry solglasögon. Jag var väldigt nära på och köpa dem. Men som vana vet jag att jag alltid lyckas köpa saker spontant och senare hittar jag något annat. Så den här gången ville jag verkligen tänka efter och se om jag kunde hitta något annat. Jag älskar Ray Ban och har några sedan innan. Jag hade sett på en svart modell som fortfarande satt i mitt huvud. Väl i London hittade jag dessa istället. Pilot glasögon , svarta fast i från Burberry. Det var svårt och välja mellan Ray Ban och dessa för bägge var ju sjukt snygga !!! Till slut valde jag mig dessa för att jag inte har något sedan innan. Vad tycker ni ??

 

IMG_5310 IMG_5311

Två par nya sommar sandaler till Dubai och två nya Oversized tröjor. Den vita är i från Topshop och den beiga Jane Norrman.

 

IMG_5312 IMG_5313

 

. . . och självklart hittade jag fina små klänningar till lilla virisen. Jag ÄLSKAR och köpa saker till Alvira. Jag ville verkligen köpa mer men jag hade inte tid eller plats i resväskan. Men vi ska ju resa tillbaka i morgon så den här gången ska jag köpa lite mer till henne. Utvalet på barn kläder är bara såååå mycket större utomlands. Jag är små trött på detsamma som finns här hemma. Och jag betalar hellre lite extra så länge det är unikt och fint. Så hädan efter ska jag försöka köpa kläder till Alvira enbart utomlands. Då får hon något unikt och fint 🙂

3 comments

  1. Dude, please tell me that youre heading to publish extra. I notice you havent written an additional blog for a while Im just catching up myself. Your blog is just too important to be missed. Youve obtained so very much to say, these knowledge about this subject it would be a shame to see this blog disappear. The internet needs you, man!

  2. You’ll find surely a great deal of details like that to take into consideration. That’s an excellent point to bring up. I provide the thoughts above as general inspiration but clearly one can find questions like the 1 you bring up exactly where by far the most necessary thing is going to be working in honest excellent faith. I don?t know if best practices have emerged around points like that, but I’m positive that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls really feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.
    air jordans http://www.indyarocks.com/blog/1534741/Leading-5-Air-Jordan-Shoes-Pretty-hot-Sale-In-numerous-countries

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s