Träning i mina nya kläder :)

20130304-003112.jpg

20130304-003132.jpg

20130304-003204.jpg

Första och sista träningspasset för den här veckan är avklarad. Jag har verkligen kommit i gång med träningen bortsett från att det blivit färre gånger i veckan en önskat. Mitt mål med träningen är inte och bli smalare och eller och gå ner i vikt. Utan och bli starkare , piggare och mer muskulös. Ett träningspass för mig varar i ca 1 timme. Jag värmer upp i Max 10 minuter beroende på hur jag värmer upp.jag varierar det en del så att allt inte blir tråkigt i längden. Jag tycker att det är det tråkigaste som finns med träningen. Sen startar vi med det roliga som är STYRKA !!! Mitt mål är och träna 3 gånger i veckan. 2 gånger ben , lår , rumpa och mage. 1 gång armar , rygg och mage. Den roligaste kroppsdelen jag tycker och träna är absolut magen. Jag har alltid älskat det. Därför tränar jag den varje gång. Pga resorna den sista tiden har det blivit lite fel i målsättningen men jag står på och tänker att det är bättre och få tränat en gång en ingen gång alls. I tillägg är kläderna lika viktiga för motivationen. Det är nu man svettas och jobbar aktivt. Därför är och kan det vara extra viktigt och känna sig ” fräsch ” och ” fin ” för och faktiskt tänka positivare. Det är min mening och jag tycker att det hjälper mig. Vad tror ni ??

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s