Real Madrid VS Manchester United

IMG_4309 IMG_4310

Vi hade VIP biljetter till matchen på Sir Alex Ferguson stand. Jag fick min biljett i en tidigare födelsedags present utav Waseem 🙂 Dem här biljetterna var inte bara snygga utan en av dem bästa under matchen 🙂

IMG_4312 IMG_4315 IMG_4319

Klara för match !!! Alla höll på Manchester United bortsett i från mig. Jag var inte så populär efter kan jag lova haha 🙂

IMG_4321 IMG_4328 IMG_4336 IMG_4352

Här har vi huvud stjärnan , självaste Christiano Ronaldo 🙂

IMG_4355 IMG_4368 IMG_4371 IMG_4373 IMG_4380 IMG_4382 IMG_4392

Jag fick den perfekta bilden på Alex & Mourinho

IMG_4394

Här gör Christiano Ronaldo avgörande målet för Real Madrid och dem är vidare till kvart finalen. Jag ville jubla och skrika utav glädje men jag vågade inte. Folk runt om hade ogillat det och det hade lätt blivit bråk. Engelska supportrar är bland dem värsta som finns !!!

IMG_4397

Den här matchen var absolut värt varje krona. Jag är en person som motiveras så otroligt mycket utav människor som fått till det i sitt liv. Med det menar jag drömmar och mål. På arenan var det över 75.000 människor som har rest , betalat , ordnat och styrt för och se 20 män springa efter en boll Det är så jäkla sjukt egentligen. Och dem 20 männen som är uppdelade i två lag löper efter en boll för och sätta den i ett mål. Och dem där männen anses vara super stjärnor , gudar och förebilder för så otroligt många där ute. Dem tjänar så sjukt mycket pengar och är världs berömda. Allt pga man kämpat och följt sitt hjärta. Uppnått en dröm. Tänk er hur många som spelar fotboll där ute och önskar och vara en utav dem. Men det är dem där galna männen som löper efter en boll som kommit just dit. . . . Sådant motiverar mig , ger mig styrka och hopp om att världen är fylld utav möjligheter och stunder. Det handlar om och jobba hårt och hela tiden vara beredd på den stunden som kan avgöra ens liv. Jag fick verkligen så mycket utav och se matchen live. Det var en av dem bästa upplevelserna jag haft i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s