Råd , tips och hjälp

Hej på er kära vänner.

Jag är verkligen så ledsen över att det inte hänt så mycket på bloggen på senaste. Den senaste tiden har varit så intensiv och jag har inte fått laddat batterierna efter resorna. Jag vet att alla jobbar , stressar , har barn och familj liv vid sidan. Och dem får allt och gå runt. Jag försöker jag också men jag känner att jag alltid är helt färdig om kvällarna. Finns det andra där ute som känner detsamma ? Det är inte meningen och klaga men ibland kan tips och råd hjälpa.

Jag jobbar en del som ni vet. När jag inte jobbar är jag med Alvira och där efter min man. Ibland känner jag att jag kan bort prioritera mig själv. Detta är väll en vanlig känsla som karriär kvinna , fru och mamma ? På onsdag blir jag hela 26 år. Jag har lyckats och få till så mycket i mitt liv på kort tid. Det har gått för snabbt tror jag. Jag glömmer bort och njuta succésen på vägen. När det gått så fort vet jag inte hur jag ska kontrollera det hela. Jag vill arbeta med Kouture hela tiden. Kouture finns i tankarna konstant. Detsamma gäller Alvira och min man. Så har jag mig själv. Ibland önskar jag att dagarna var längre !!!

Jag har lovat mig själv IGEN och ta tag i mig själv. Prioritera mig mer , försöka strukturera upp vardagen mer. Äta sunt och energi rik mat. Jag lever på snabb mat som inte innehåller energi till min intensiva vardag !!! . . . I morgon blir det skärpning. Jag ska starta dagen utan stress , massa energi och en positiv inställning. Jag har haft en lång helg och laddat upp krafterna något enormt. Ny vecka , nya möjligheter.

20130319-002348.jpg

4 comments

  1. Sorry men må bare få lov til å tilføye at jeg syns du er meget morsom av og til:)
    Du sier det ikke er meningen å klage på livet ditt og hva du gjør, men det eneste du gjør i typ annen hver blogg innlegg er å klage?

  2. du er så flink og et forbilde for meg! du oppnår drømmene dine, og det får meg til å ønske det samme. merker at det er det ønsket som kan få deg til å gjøre noe bra ut av dagene! elsker ærlige blogginnlegg! stå på kjære deg 🙂

  3. Selfølgelig kan man bli sliten av å være selvstendig næringsdrivende, kone, mamma, og venn! Det er lov å klage! Stå på, du gjør en kjempejobb! Bare pass på å ikke bli utbrent, kutt ned på ting som sliter deg helt ut, du er tross alt kun et menneske 🙂

  4. Bra du følger drømmene dine, men man kan ikke rekke alt i livet og noen ganger må man prioritere. Du får selv finne ut om det er værdt å strebe etter og klare alt. Jeg fikk et bedre liv da jeg la fra meg ”flink-pike” syndromet. Må ta en ting av gangen. Ikke brenn deg ut, det er lett for. Fysiske sykdommer kan man også få da imunforsvaret blir lavere av stress. Men dette finner du seff ut av selv 🙂 Lykke til! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s