Nyheter på Kouture

Söndags kvällen är här och som vanligt har helgen bara försvunnit. För mig är helgerna super viktiga då jag får tid till Alvira men också för och vila ut. Ändå längtar jag till en dag på Kouture om söndags kvällarna. Det är så mycket som händer just nu. Vi har fått in så otroligt mycket fint på senaste. Nu får vi in nyheter hela tiden. Problemet blir bara att jag inte hinner ta mig till Miinto kontoret för och ta bilder. Vi har mycket och göra , dem har mycket och göra. Men vi ska absolut försöka få ta och lägga upp mer nyheter online. När man äger en butik och köper in kläder man själv går med till vardags och tycker är fina , blir det automatiskt ännu roligare och arbeta. För mig handlar det om och bygga garderober till mina kunder. Den samma garderoben jag har. Vi älskar varje plagg och jag älskar och stå i butiken och rekommendera allt fint vi har. För nu har vi så mycket fint i butiken.

 

886464_494021873992238_110308551_o

 

Nya jeans i från DR Denim , MET och Dbrand bla. DR Denim är ett nytt märke vi bla precis fått in. Vi föll för deras fantastiska jeans med en gång. Seriöst dem är så bekväma och mjuka att jag lätt skulle kunna träna i dem haha !!! I tillägg kostar dem bara 399 kr !! Detsamma gäller MET jeansen. Dem är skräddarsydda för mig haha. Jag har köpt alla paren vi fått in och älskar dem verkligen. En annan favorit är Dbrand jeansen. Vi har haft dem inne i en mörkare färg till hösten. Nu är den här igen fast i en ljusare klarare blå färg. Jag har jätte svårt och hitta perfekta jeans. Men nu har fullt upp garderoben med massa perfekta jeans till våren med skinn jackor 🙂
Namnlöst-1

 

Runwaydreamz , American Vintage , Lipsy , Dbrand och Rare Fashion är bla märken vi har fått en del nyheter i från. Här ser ni några plagg i från kollektionerna. Resten kommer online på http://www.kouture.no . Annars hittar ni dem i butiken.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s