Våffel dagen

Vad blir inte bättre efter en lång arbetes dag ? I dag har vi en god anledning till och äta extra med våfflor. Det var det första jag satte igång med när jag kom hem. Alvira ” hjälpte ” till i köket. Hon har blivit så stor nu och älskar och göra det jag gör. Hon leker inte så mycket med leksaker, utan vill leka med det jag har i handen. Hon var verkligen överlycklig när middagen serverades. Cesar matade henne först och hon sprattlade med alla fyra. När hon fick äta själv var det våfflor och glass överallt haha 🙂

 


IMG_2816IMG_2860IMG_2857IMG_2820IMG_2840 IMG_2835IMG_2855 IMG_2853 IMG_2846

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s