Fantastisk dag

Äntligen ligger jag i sängen klar för och sova. Dagar som denna älskar jag bara. När dagarna blir så innehållsrika att tiden bara rinner i från mig. Vaknade tidigt till ett fantastisk väder. Gjorde en del papper och telefon arbete strax efter öppning. Så fick vi fint besök utav Mari och Carina som var på utsikt efter lite nytt till inspelningar.

20130327-013458.jpg

Det blev lite shopping på tjejerna 🙂 . . . Där efter fick vi in en massa nyheter. Jag hade planer om och ta en snabb tur inom Miinto kontoret för lite bilder. Men nu kom det ju in mer nyheter. Jag fick bara blanda lite och få ta det viktigaste kände jag. I morgon får jag bara fortsätta.

20130327-013748.jpg

I dagarna får ni se en del nya plagg online. Se bara på den fantastiska toppen. Den åkte med mig hem i dag 🙂

. . . strax där efter kom mim man och Alvira. Vi hade planerat en tur över gränsen för lite handling. Och den här gången skulle jag få äran och köra. Min man tog en bild via snapchat som jag tog en screenshot på. Jag vet att det är ” förbjudet ” men jag hade inga andra bilder

20130327-014110.jpg

20130327-014239.jpg

20130327-014258.jpg

20130327-014312.jpg

förs var vagnen tom , och där efter ser ni hur full den blev haha. Nu är allt på sin plats och jag är utmattad. Klockan närmar sig 2 och ögonen svider. Säger godnatt för nu innan väcker klockan ringer kl 07.00 🙂

3 comments

  1. Yeei du er flink som kommer med flere innlegg om dagen 🙂 Forresten,toppen passet perfekt! Igjen, tusen hjertelig takk for bra service,som alltid ❤

  2. Tack ff6r tipset Karin! Det fndegraue se5 de4e4e4e4rr nu ff6rsta ge5ngen se5 helt klart ett grepp att prova ff6r November! Har du lust att cirkla med oss se5 haka pe5!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s