Inspiration – Kenza 9 Röd

När jag ser bilder på den här jackan tänker jag bara vår och sommar med en gång. Den får mig och sakna värmen mer en någonsin. Jag saknar verkligen mina skinn jackor. Speciellt mina Kenza jackor. Jag har varje , eller alla om vi ska säga det så. Men min absoluta favorit i hennes kollektion är absolut den Kenza 9 röd. Det är en speciell färg och man kan tvivla på den. Men varför ? Den passar ju verkligen till ALLT. Den tuffar till så otroligt mycket. Tänk er till jeans , eller jeans shorts med vitt till. Ja det ser nu ju längre ner haha. Oavsett den här jackan är ett MUST HAVE och ni hittar den online HÄR eller i vår butik 🙂

 

IMG_2318 IMG_2322IMG_2307

 

4381-3-kenza-9 jofama-by-kenza-5

 

Kenza ser bara sååååå fantastiskt SNYGG ut i den !!!!

One comment

  1. Hej !! kom in på din blogg här , gillar den verkligen & du är HUR snygg som helst !! haha 🙂 men tänkte på , vilken storlek har du på din kenza 9 jacka röd?:))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s