Min påsk !!!!

Sorry men den här påsken har inte varit något för mig !!! Det har verkligen hänt så mycket som bara inte varit planerat. Det hela slutar med att jag blir ” rånad ” mitt framför ögonen mina utav en kärringen. Mitt på ljusa dagen. Nu har jag bla blivit av med min nya Iphone 5 som enbart var 1 vecka gammal !!! En vit i tillägg. Den har jag suktat efter så länge. De är väll det mest irriterandes då jag kan ersätta allt annat med tiden. Men en telefon är jag beroende utav. Försäkrings sällskapen är också stängda så jag kan inte göra något annat en och vänta till tisdagen !!! Och det är för jävligt kan jag lova. Jag har inte varit på humör dem senaste dagarna alls.

. . . nog om det negativa. I dag klädde jag upp min docka till födelsedags firande. Hon såg ju bara så otroligt dock söt ut. Se på henne. Man får ju bara lust och äta upp henne. Jag har myst så mycket med henne nu i helgen. Hon blir så mammig. I tillägg har hon tänder på väg och har haft feber i 2 dagar. . . I fredags var vi på lekland för och muntra upp henne lite. Men det gick inte så bra. Jag har i alla fall haft en lugn helg bortsett från allt annat skit som jag mött på. I morgon är det en ny måndag , ny vecka , nya möjligheter och ännu en ledig dag 🙂

 

543556_10151325991971638_1032311464_n543707_574094672611161_819986723_n

 

Se på min vackra docka. Hon är mitt liv, mitt allt. Det bästa jag vet är och köpa kläder till henne och klä upp henne. Mitt hjärta smälter ❤

 

. . . till det roliga har jag även kört en del. Något jag älskar. Vi har en BMW 7 Serie. En bil som flyter på vägen. Den är så otroligt fin och köra. Bortsett från att den är ganska så stor och ibland kan det vara lite krångligt med parkering. Men det är bilen jag kommer och köra i framtiden eller en liknande bil. Så det är bara och öva sig från starten 🙂

 

bilde 5555bilde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s