På jakt efter drömmar

20130409-231950.jpg

I söndags gick avresan till Hong Kong. Jag och Natalie har varit jätte nervösa i flera dagar innan resan. Det här är verkligen stort för oss. . . Resan var lång men gick fin. Väl framme med 6 timmar fram stod två trötta och slitna tjejer med bara drömmar och visioner i huvudet. Det var bara och sätta igång och jobba. Vi har jet lag , löper runt på marknader , fabriker och hinner knappt äta. Vi vill få gjort så mycket som möjligt här nere.

Som ni vet är Kouture över 1 år gammal. Vi har länge velat producera och designa själva. Ett eget varumärke som ska heta Kouture. Pga graviditeten och födseln var det lite svårt för mig. Så vi bestämde oss till och vänta fram till mars / april. Och nu är vi här klara med designs och ritningar. Nu gäller det och få ihop det. Detta är super spännande men också krävande. Vi vill ha seriösa och godkända fabriker där det inre är barn som bl.a. Jobbar. För oss är kvalitén på produkterna också super viktiga. Detta ska göras ordentligt i från starten. Och en start som ska bli stor.

. . . slitna och trötta ska vi nu lägga oss innan vi vaknar till kl 7 igen !! Jobb jobb jobb och jobb väntas. Nu ligger jag i sängen och är super mätt efter roomeservicen. Samtidigt som jag är super osocial med telefonen då jag äntligen fått internet 🙂

20130409-232927.jpg

20130409-232934.jpg

20130409-232940.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s