Tack för den här gången Hong Kong

Snart går flyget hem till Oslo igen. Vi har haft den fantastisk här nere och vi har lärt och upplevt så mycket. Samtidigt som vi fått arbetat en massa. Jag längtar så otroligt mycket över och få visa er vår kollektion. Min och Natalies som vi skapat med ritningar och tankar. Vi har valt ut allt själva. Material , knappar , blixtlås , detaljer och färger. En personlig liten kollektion som ska representera oss och vår egen klädstil.

Dagarna har försvunnit i arbete. Igår var vi ute och verkligen unnade oss efter allt vi fått till. I dag var vi på en restaurang som heter View 66. Det var en restaurang på ett hotell som var på 66 våningen. Hela restaurangen roterade runt 360 grader så att man kunde se ut över hela Hong Kong. Det var bara såååå magiskt.

. . . nu längtar jag hem till lilla Alvira. Jag saknar henne sååå mycket. Snart väntas en resa på nästan 15 timmar hem till Oslo. Så är det bara och packa resväskan på nytt igen. För på måndag reser vi till Dubai 🙂

20130412-001220.jpg

20130412-001226.jpg

20130412-001231.jpg

20130412-001238.jpg

20130412-001245.jpg

Se på utsikten !!! Ser den inte fantastisk ut ? Jag kan inte förstå att vi satt där. I Hong Kong på en utav världens finaste restauranger. Detta är drömmar , tårar , svett och hårt arbete som står bak. Vi har blivit så inspirerade utav den här resan. Jag har blivit så motiverad. Detta har vi jobbat hårt för och byggt helt ensamma från grunden. Detta är ett bevis på att allt är möjligt bara man vill det. Drömmar kan realiseras men då måste man ge 200 % utav sig. Och detta är min dröm jag lever i min vardag. En vardag som jag byggt själv.

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s