En hälsning i från oss

Hej på er där hemma. Vi fortsätter och njuter Dubai. Om dagarna solar och badar vi för det mesta. Om kvällarna går vi ut och äter oss en god middag på JBR. där efter går vi långa promenader runt Marinen. jag har saknat sådan kvalitets tid med min man och min familj. Det här är vår första semester med barn och i Dubai. Jag älskar det. För det blir en helt annan typ utav semester. Nu känner jag att man njuter lite mer. Jag får så otroligt mycket glädje utav och se Alvira så glad och överlycklig så fort hon kommer in i bassängen. Om kvällarna ligger hon i sin vagn och njuter värmen och utelivet precis som oss. Hon får så mycket uppmärksamhet. Som mamma blir jag otrolig stolt. Ibland glömmer jag bara bort hur lyckligt lottad jag är som har henne.

I morgon ska vi på Atlantis och bada och sola hela dagen. Dagarna ser likadana ut och vi har det så fantastiskt här. Hade det inte varit för Kouture hade jag inte velat komma hem. Nu har jag något och se fram emot. Jag saknar Natalie och Kouture. Men så blir det när man har det bra. Upplever goda stunder och fina minnen. Man vill bara dela dem med sina näste. I alla fall uppleva dem med sina närmaste 🙂

Bilderna är i från igår. Jag har problem med internet på hotellet. Så jag slutet lite med uppdateringen då det i te alltid vill fungera.

20130419-235953.jpg

20130420-000004.jpg

20130420-000013.jpg

Min klänning är i från Kouture. Det är en guess klänning som även finns i svart. Super fin på 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s