En kväll ute i Dubai

20130423-224147.jpg

20130423-224229.jpg

20130423-224239.jpg

20130423-224249.jpg

20130423-224300.jpg

20130423-224329.jpg

Utelivet i Dubai är AMAZING !!! Jag älskar kvalitén på maten , servicen , atmosfären och att allt är så sofistikerat. På hotellen i Dubai har man möjlighet till Nanny Services. På lördags kvällen startade vi med en middag på Jumaira beach. Där efter minglade vi runt bland natt klubbarna. Som tjej kommer man in gratis och är man uppklädd riktigt så slipper man även köerna om man inte står på listorna sedan innan. Det jag älskar är att man får vara privat. Som tjej är det ingen man som klår och tar på en. Alla gör sitt och man bryr sig inte om andra. Man är där tillsammans för och ha det skoj 🙂 Vad tycker ni om klänningen ? Den kommer till hösten på Kouture. Skorna är i från Steve Madden som ni även hittar på Kouture.

. . . jag är ganska sliten efter den långa natt resan. Nu blir det en dusch innan jag lägger mig. I morgon ska jag äntligen jobba i butiken igen. Vi har fått så mycket fina nya varor som jag längtar till och se.

One comment

  1. Hei! Velkommen hjem sonena! Jeg har ventet på en oppdatering fra deg ang. Dubai reisen 🙂 jeg har selv en liten datter som er omlag 1 mnd eldre enn Alvira, vi ønkser også en ferie i dubai? Hvor bodde dere? Andre bra hoteller du kan anbefale, siden du har reist dit så mye 🙂 kjempe fine bilder av deg og Alvira 🙂 og klänningen er jätte snygg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s